Alla inlägg den 5 juni 2009

Av Sissi - 5 juni 2009 21:35

Här om dagen var vi ut till landet och högg ved.. Vi har korta stunder börjat släppa Ceasar och tränar honom på att komma på inkallning.. Går bra!!


Denna dag så tog vi en promenad ner till sjön, så Ceasar fick bada.. Väl vid sjön så hade det slutat blåsa och regna, så vi fortsatte ner till hamnen för att åka en "mys" sväng med båten. Väl på sjön så drog oväder otroligt snabbt fram och då vi vände så hade vi halv meters höga vågor att ta oss igenom. Ingen som helst fara med båten eller oss förutom att vi alla tre vart genom sura... Men gud vad vi skrattade...:)


Sen fick vi gå som två dränkta katter hem till stugan... En syn vill jag lova!!!:)


Ceasar får vara med på en hel del lustigheter... Så nu har vi även köpt honom en flytväst...Lugnast om vi ska ut i hårt väder!! Nej ni, nästa gång står vi över... Det var lugnet före stormen som lurade ut oss, tur att vi inte hann så långt...:)

Av Sissi - 5 juni 2009 21:35

Vad tror ni om detta? Från att ha varit hel vild och varit överallt, studsat runt bland hästarna och jag har bara hoppats på att den store inte skulle kliva på honom... Allt studsande... Men det håller den lille på avstånd... Den hästen är mer osäker på Ceasar...


Den store bruna är hur snäll som helst... Hon bara står, han studsar runt henne, luktar henne på mulen och är helt galen, men hon är helt lungn...


Detta har gett resultat... Här om morgonen då vi gick våran morgon promenad och passerade häst hagen som vanligt, så stod hästarna där.. Inte alltid dom gör det.. Oavsett, så passerar vi alltid genom hagen! Ceasar behövde lära sig och dessa hästar är så lungna och snälla, så det är perfekta att lära sig av... :)


Denna morgon satte Ceasar sig en bit ifrån och bara tittade, sen gick han fram och fick hälsa... Den stora bruna bekymmrade sig inte ens och fortsatte äta, trots Ceasars nos emot mulen... :)


Det tar sig...:)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards