Alla inlägg den 10 april 2009

Av Sissi - 10 april 2009 21:43

GLAD PÅSK PÅ ER!!!


(Fick inte kortet på högkant, tyvärr... Taget med mobilen.. Ni får vrida på huvudet..:)) 


Hoppas ni får en underbar påsk... Vi ska ägna oss åt att vara ute och njuta av vädret och träna Ceasar på att vara ute och inte skälla på allt... :) Imorgon ska vi till svärfar och äta..


Måste berätta då vi var ute på kvälls promenaden och gick för att titta på enhel backe med blåsippor, då hörde vi hur några sköt inne i skogen... Ceasar var dom på spåret och vår jakt efter jägarna slutade vid två kamo. klädda killar, med painball gevär som skrek upp i skogen, skjut inte... Vi hade hittat fyra killar som lekte i skogen... Ceasar var som vanligt överlycklig och försökte få igång killarna genom att vilja leka, men då ingen uppskattade detta så la han sig och "plöjde" sig igenom mossan mot deras fötter...


Vi förklarade att detta är en "riktig" mördarhund och att dom skulle passa sig, då han åt folk... Dock kunde vi ingen lura och tur var väl det... Så vi begav oss hemmåt, med en mycket nöjd Ceasar som sökt upp "jägarna" då vi bad honom.. :)

Av Sissi - 10 april 2009 21:12

Vrid inte huvudet av er :p

Jag tog korten på högkant med mobilen och trots att jag rätat upp dom på mobilen, så funkar det inte här.. Ja, ni vrid försiktigt på huvuna.. :)


Igår gjorde Ceasar sin första fiske tur... Vi packade fiske grejerna och Ceasar och for ut till kusten, Kvädö. Väl där promenerade vi ner till vattnet... Först genom en stor ko hage och sedan över tre berg... Tro mig, vår solstråle förvandlades till en ritigt trotsig tonåring som heldre ville gå på fel sidan om träden... Helst ville han springa då det gick nerför och stanna mitt i kärren... Om jag manade på honom då jag upptäkte att mina "fina" stövlar läckre in...


Väl kryddad utflykt med en läckande stövlar som var som svampar och en hund som "plöjde" fram... Hmmm... Men han var inte helt hopplös... då man väl röt i åt Ceasar så lyssnade han. Han lugnade dock ner sig en aning då han förstod lite vart han skulle ta vägen och vad vi höll på med... Men mycke träning kvar innan man kan ha honom med sig själv... :)


Men döm av vår förvåning då hunden var påväg ut från ett av bergen efter draget och sen då jag drog tag i honom, så skulle han istället "ta" spöet... Om vi skrattade... Äventyret fick sluta med att Ceasar fick ligga vid ett av träden, medans vi kastade... Ligga, kankse var att ta i... :)


Först roade han sig med att stå och skälla och när det ekade och kom åter, så vart han inte så kaxig... Sen pep han och tillslut vart han helt tyst, men då hande han trasslat in sig fullständigt i kopplet och trädet, så han bara stod och såg ängslig ut... :) Men då vi lossat detta och han fick vara en stund, så la han sig bara och tittade...:)


Jag vill lova att han tog chansen att bada lite... :) 


Ska bli roligt att se hur han tycker om vattnet och att bada i sommar då vi är ute i båten (vi har motorbåt i en sjö vid svärfars sommarstuga).. Då kan man stanna och han får bada... Men innan dess ska vi försöka få honom van vid båten...:)


Väl tillbacka vid bilen hade vi en trött hund, som var mer som en hel lerinpackning... Kan tillägga att det regnade då vi promenerade till fisket... Slutade dock sedan till vår glädje... Ja han hade ju åtminstonde torkat en aning... :)


Kan medela att vi löst bekymmret med alla dessa registreringar... Ja ni ska inte tro att det ska vara lätt att byta ägare på en hund, inte på papperen åtminstonde...


Vi gjorde en ny registrering på jordbruksverket och sedan skickade jag svenska kennel klubbens registrering till Ceasars förre ägare... (Så har du inte fått det Veronika, så är det på väg...)


Ja, ni ska tro att människor vill krångla till det och inte godtar då man ringer och förklarar läget.. Nej ni, ska allt vara på ett visst sätt, så ska det bara vara så... Bäst att rätta sig i ledet och inte ödsla energi på tråkigheter... :)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards